ΒΙΝΤΕΟ-Σκοτώθηκε 26χρονος οδηγός αγώνων

ΒΙΝΤΕΟ-Σκοτώθηκε 26χρονος οδηγός αγώνων

Ένα ακόμη τραγικό γεγονός έρχεται να σημαδέψει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η Maria de Villota από φυσικά αίτια και τώρα ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη συμβάν, που σκορπάει θλίψη.

Ο πιλότος, Sean Edwards, που συμμετείχε σε ιδιωτικές δοκιμές στο Queensland Raceway στην Αυστραλία, σκοτώθηκε έπειτα από σφοδρή σύγκρουση.

O 26χρονος ήταν συνοδηγός σε Porshe 911 που χτύπησε σε προστατευτικά ελαστικά και τυλίχτηκε στις φλόγες, με τον θάνατό του να είναι σχεδόν ακαριαίος.

Ο 20χρονος οδηγός είχε ακόμη τις αισθήσεις του όσο οι τοπικές υπηρεσίες προσπαθούσαν, για τουλάχιστον δύο ώρες, να τον απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Edwards γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1986, αγωνίστηκε στη Formula Renault το 2004 και μεταπήδησε σε αγώνες GT. Συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα Porsche Supercap το 2008.

Πρωτοπόρος στο φετινό πρωτάθλημα, με 18 βαθμούς διαφορά και έναν αγώνα να απομένει, είχε μια εξαιρετική χρονιά με νίκες στις 24 ώρες του Nurburgring και του Dubai, αλλά και στο American Le Mans Series στην κατηγορία GTC.

Πηγή: woop.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ