ΒΙΝΤΕΟ-Πεδουλάκης: “Μαραθώνιος” το TΟΡ 16

ΒΙΝΤΕΟ-Πεδουλάκης: “Μαραθώνιος” το TΟΡ 16

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει εκκίνηση στο… Μαραθώνιο του TOP 16 απέναντι στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο κι ο Αργύρης Πεδουλάκης ευχήθηκε νίκες και υγεία.

Ο 49χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού πέρασε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς με τους παίκτες του στο παρκέ του Ο.Α.Κ.Α., αφού έτσι επέβαλε η πρεμιέρα του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας.

«Καλή χρονιά σ’ όλο τον κόσμο, γιατί περνάμε δύσκολες στιγμές. Η ελπίδα κι η αλληλεγγύη να βοηθήσουν όλο τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε, όπως προανέφερα και στις ευχές για την Κ.Α.Ε., να γίνουμε όλοι καλύτεροι και να βοηθήσουμε τη χώρα μας και τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο “αύριο”» ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του, πριν συνεχίσει για την αναμέτρηση απέναντι στην ιταλική ομάδα κι όχι μόνο:

«Όλες οι ομάδες έχουν φιλοδοξίες, είναι ένας όμιλος δυνατός και σκληρός. Αρχίζει η δεύτερη φάση κι οι ομάδες θα ‘ναι πιο συγκεντρωμένες. Η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο, ιδίως στην περιφέρεια, ενώ τώρα με τον Χάκετ ακόμη περισσότερο. Τους αρέσει να ανοίγουν το ρυθμό, να παίζουν “1 εναντίον 1”, γιατί έχουν προσωπικό ταλέντο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτά και να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Είναι ένας “Μαραθώνιος” 14 αγώνων συνεχόμενων χωρίς σταματημό. Είναι το ξεκίνημα του “Μαραθωνίου”, οπότε είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες. Παίζει ρόλο και στο ψυχολογικό, και στο αγωνιστικό, και στο βαθμολογικό κομμάτι».

Κλείνοντας, ο «Άρτζι» έδωσε και την ευχή του γα το 2014, η οποία δε θα μπορούσε να ήταν άλλη από «υγεία. Τι άλλο να ευχηθώ; Υγεία. Να έχουν υγεία όλα τα παιδιά κι όλος ο κόσμος. Ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς όλη τη χρονιά, υπάρχουν ακόμη παιδιά στα οποία αυτοί οι τραυματισμοί έχουν αφήσει σημάδια, οπότε για εμάς αυτό που θα ευχηθούμε πρώτο είναι η υγεία. Όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλο τον κόσμο».

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

ΒΙΝΤΕΟ-Πεδουλάκης: “Μαραθώνιος” το TΟΡ 16

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ