ΒΙΝΤΕΟ-Η μεγάλη ώρα του Θρύλου

ΒΙΝΤΕΟ-Η μεγάλη ώρα του Θρύλου

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στις 21.45 (Novasports 2  / Real Fm), την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γ. Καραϊσκάκης, για το πρώτο παιχνίδι της διπλής αναμέτρησης των 16 της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι», με τον κόσμο στο πλευρό τους, θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα αποτέλεσμα που θα διατηρήσει τις ελπίδες τους ζωντανές για τη ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ, το οποίο φέτος, μόνο… απόρθητο δεν θεωρείται.

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τους παίκτες του είναι πανέτοιμοι για τη σπουδαία πρόκληση απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Ο Νέλσον Βαλντές πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση για δεύτερη στη σειρά ημέρα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Ο Παραγουανός θα είναι εναλλακτική επιλογή για την επίθεση, με τον Ολαϊτάν στη θέση του σέντερ φορ και τον Κάμπελ στο δεξί άκρο. Αριστερά θα παίξει ο Πέρες με τον Φουστέρ να έχει λιγότερες πιθανότητες. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Εντινγκά με τους Μανιάτη και Ντομίνγκες πιο μπροστά από τον Κονγκολέζο.

Ένα σενάριο θέλει τον Σάμαρη στο αρχικό σχήμα και τον Μανιάτη δεξί μπακ, αλλά αυτό πάει μάλλον για επιλογή στη ροή του αγώνα. Ο Ρομπέρτο, ο Σαλίνο, ο Χολέβας, ο Μαρκάνο και ο Μανωλάς θα είναι η αμυντική τετράδα.

Έτοιμοι για «μάχη» οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπόνγκ, Μασάντο και Μέγιερι .Στην αποστολή ο Μίτσελ πήρε και το νεαρό φορ Νίκο Βέργο.  

Θεραπεία συνέχισε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ενώ οι Τόρες και Σιόβας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Το βίντεο της προπόνησης:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ