ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι τα έστηναν

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι τα έστηναν

Η κρυφή κάμερα Βρετανικής εφημερίδας αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο έστηναν τους αγώνες στην Βρετανία. Πρόκειται για τη συνάντηση δημοσιογράφου της βρετανικής εφημερίδας με μέλος του κυκλώματος με έδρα στην Ασια. Ο άνθρωπος αυτός αποκαλύπτει το «πώς» στήνονται τα παιχνίδια αλλά και τα ποσά τα οποία εισπράττονται για τις… υπηρεσίες αυτές!

Στο βίντεο ακούγεται η διαπραγμάτευση για το αποτέλεσμα, τον ακριβή αριθμό τερμάτων που θα σημειωθούν, τη διακύμανση του σκορ μέχρι και τις κίτρινες κάρτες που πάρουν οι παίκτες! 

Χθες αργά το βράδυ οι βρετανικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη έξι ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται με την υπόθεση. 

Ανάμεσά τους είναι και τρεις ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων όμως δεν έχουν γίνει γνωστά. 

Οι έρευνες συνεχίζονται από τις Βρετανικές Αρχές για να βρεθούν και άλλα άτομα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση βάσει των πληροφοριών που έχει συλλέξει η βρετανική εφημερίδα. 

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να έχει συλληφθεί ο Ντελρόι Φέισι, πρώην ποδοσφαιριστής της Μπόλτον και νυν -πλέον- ατζέντης. 

Γίνεται αναφορά στον Γουίλσον Ραζ Περουμάλ, ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος! Πρόκειται για ένα άτομο, με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη, το οποίο είχε συλληφθεί και παλιότερα από τις Αρχές κατηγορούμενο για συμμετοχή σε στήσιμο αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ