ΒΙΝΤΕΟ-«Αντίο» στα γήπεδα από τον Λουίς Γκαρσία

ΒΙΝΤΕΟ-«Αντίο» στα γήπεδα από τον Λουίς Γκαρσία

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση έπειτα από μια πλούσια καριέρα διάρκειας 17 ετών, ανακοίνωσε ο Λουίς Γκαρσία.

Ο εκ των πιο αγαπημένων παικτών των οπαδών της Λίβερπουλ, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, παρέμενε χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από τη μεξικανική Πούμας.

«Σήμερα, αποφάσισα να αποχωρίσω από τους αγωνιστικούς χώρους. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν για μένα το τελευταίο διάστημα. Θεώρησα ότι ήρθε η ώρα να κλείσει αυτό το σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και να ανοίξω μια νέα σελίδα. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της 17χρονης καριέρας μου», έγραψε ο Ισπανός στην ιστοσελίδα του.

Ο 35χρονος πλέον Γκαρσία, αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Παναθηναϊκό, το στίγμα του όμως το άφησε στο Άνφιλντ, φορώντας τη φανέλα της Λίβερπουλ για τρία χρόνια. Οι οπαδοί των «κόκκινων», μάλιστα, δημιούργησαν και σύνθημα για χάρη του, παραφράζοντας στίχους γνωστού τραγουδιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ: youtube-quiquepedre

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ