Βαριά “καμπάνα” στον Σπανό και τον Ατρόμητο

Με αποκλεισμό ενός χρόνου και πρόστιμο 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, για την συμπεριφορά του στον επόπτη Κουρέντα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα η ομάδα του Ατρομήτου τιμωρήθηκε να παίξει στο Περιστέρι μία αγωνιστική χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων της. Τέλος, επέβαλε στην ΠΑΕ Ατρόμητος πρόστιμο 4.500 ευρώ για την συμπεριφορά του κ. Σπανού, αλλά και των φιλάθλων της στον ίδιο αγώνα πρωταθλήματος.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ατρόμητος, καθώς ανακοινώθηκε πως οι διοικούντες την αθηναϊκή ομάδα, θα καταθέσουν έφεση επί της συγκεκριμένης απόφασης. Οι Περιστεριώτες θεωρούν ότι η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα και στον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

Η απόφαση:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γεώργιο Σπανό (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ατρόμητος):

«Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ? άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ? αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ριθ΄ από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»:

Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Σπανού καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθ.:

α) Συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και

β) Την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Γεώργιο Σπανό χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ