Βάις: «Το ξεχνάμε και προχωράμε»

Βάις: «Το ξεχνάμε και προχωράμε»

 

 Ο Ολυμπιακός ξεχνάει την το ματς με την Παρί και την βαριά ήττα και κοιτάει μπροστά σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Βάις.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής τόνισε στη συνέχεια πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πάρουν βαθμούς αν συνεχίσουν να παίζουν όπως στο α’ μέρος του ματς με τους «πρωτευουσιάνους».

«Δεν υπάρχει λόγος να στεκόμαστε στα γκολ από κόρνερ που δεχτήκαμε. Το ξεχνάμε και κοιτάμε μπροστά. Σαφώς είναι βαρύ το σκορ για την εμφάνιση που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε βαθούς αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι (α’ μέρος)».

Για το γκολ: «Σαφώς ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Έχει μεγάλη σημασία για εμένα γιατί είναι το πρώτο μου στο champions league, αλλά δεν μετράει γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Λίγο αργότερα μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο Σλοβάκος άσος, είπε: “Ο κόσμος ήταν απίστευτος, ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας. Στο πρώτο γκολ πάγωσε για λίγο, όμως μας βοήθησαν να ισοφαρίσουμε. Στη συνέχεια δέχτηκα κι άλλα γκολ, αυτοί όμως ήταν στο πλευρό μας όλη την ώρα και ελπίζουμε να παραμείνουν κοντά σε όλη τη διοργάνωση του Champions League. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σήμερα παίξαμε όπως παίζουμε πάντα. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί και με 3-1 στο πρώτο ημίχρονο”.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ