Τσιτσιπάς: Θα απολαύσω τον τελικό – ΒΙΝΤΕΟ

Ικανοποιημένος από την παρουσία του ως τώρα στο Rogers Cup, στο οποίο κέρδισε τέσσερις αντιπάλους από το Top4 είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη του επί του Κέβιν Άντερσον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή που θα δώσει το «παρών» στον αποψινό (23:00) τελικό του τουρνουά στον Καναδά:

«Είναι απίστευτο συναίσθημα, δεν θα μπορούσα να πετύχω κάτι σπουδαιότερο σε ένα τουρνουά από το να κερδίζω όλους αυτούς τους παίκτες με την μεγάλη κατάταξη, να παίζω σπουδαίο τένις.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο κόσμος το περίμενε. Εγώ προσωπικά δεν το περίμενα. Πηγαίνει πολύ καλά ως τώρα για μένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον τελικό.

Έκανα τον Άντερσον να σκεφτεί λίγο περισσότερο. Έκανε πολύ καλό σερβίς και είχα προβλήματα στην επιστροφές και να περνάω την μπάλα μέσα στο γήπεδο. Άλλαξα κάπως τα χτυπήματά μου και τις θέσεις επιστροφών που είχα. Φάνηκε ότι στο τέλος ‘έσπασε’ και αυτό ήταν το κύριο στοιχείο που μου έδωσε την νίκη.

Είμαι αρκετά κουρασμένος, πρέπει να ξεκουραστώ. Θα είναι τα γενέθλια μου, ένας ωραίος συνδυασμός το να παίζω τέτοια μέρα τελικό. Θα το απολαύσω και ελπίζω να παίξω όμορφο τένις».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Τσιτσιπά:

Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ