Τρεις εβδομάδες εκτός ο Αμπτούν

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Αμπτούν

 

Οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του Αμπτούν στον αγώνα με τον Πανιώνιο, με τον Αλγερινό άσο να έχει υποστεί θλάση και να μένει εκτός υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Αμπντούν θα κάνει θεραπεία στη διάρκεια των εορτών και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση για την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Παναχαϊκή και για το ιατρικό δελτίο:

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων και την τακτική, κάνοντας και δίτερμα. Αυτό έγινε σε μικρό χώρο, χωρίς τη συμμετοχή όσων αγωνίστηκαν χθες στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο. Οι εν λόγω παίκτες έκαναν αποθεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι.

Σε μαγνητική υποβλήθηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν, λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά. Τα αποτελέσματά της έδειξαν ότι έχει υποστεί μικρού βαθμού θλάση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ατομικό στο γήπεδο έκαναν οι Τοροσίδης και Σιόβας, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Ανδρέας Τάτος ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε κλινήρης. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ