Θεσσαλονίκη: Επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ οπαδών του Δικεφάλου και αστυνομικών δυνάμεων, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.gr, οπαδοί έστησαν οδοφράγματα και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες, κομμάτια από μάρμαρα, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών. Από τη ρίψη χημικών προκλήθηκε φωτιά σε οχήματα, τα οποία έχουν υποστεί φθορές.

επεισόδια τούμπα

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.  Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προχωρά σε προσαγωγές.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν περιμετρικά του γηπέδου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στην Καμάρα, απ’ όπου και ξεκίνησαν πορεία για το γήπεδο της Τούμπας.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία διαμαρτύρονται για τον αθλητικό νόμο και τον διαχωρισμό των φιλάθλων μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων για την είσοδο τους στα γήπεδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ