Τα συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης στον Νεϊμάρ

Τα συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης στον Νεϊμάρ

 

Σοκ προκάλεσε στον ποδοσφαιρικό κόσμο ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στον αγώνα με την Κολομβία. Όλα δείχνουν ότι ο άσος της Βραζιλίας θα μείνει αρκετό εκτός γηπέδων. Τα μηνύματα συμπαράστασης από σταρ του ποδοσφαίρου-εν ενεργεία και παλαίμαχους- στα social media είναι συγκινητικά. Εκφράζουν τη λύπη τους που τραυματίστηκε και του εύχονται να γίνει γρήγορα καλά.

“Είμαι χαρούμενος για τη νίκη μας, ανυπομονώ να αντιμετωπίζουμε την Βραζιλία, αλλά είμαι στεναχωρημένος για τον Νεϊμάρ. Ελπίζω να γίνεις σύντομα καλύτερα”, έγραψε ο Γερμανός διεθνής Λούκας Ποντόλσκι στο Twitter.

 

 

“Είμαι λυπημένος εάν είναι 100% αλήθεια ότι ο Νεϊμάρ βγαίνει εκτός μουντιάλ, θέλω να δω όλα τα μεγάλα ονόματα καλά να παίζουν”, έγραψε ο Άγγλος διεθνής Ρίο Φέρντιναρντ.

 

 

 

“Νεϊμάρ, είμαι στεναχωρημένος. Γίνε καλά σύντομα”, έγραψε ο Γερμανός διεθνής της Άρσεναλ, Οζίλ Μεσούτ.

 

“Δυνατά Νεϊμάρ” έγραψε ο Βραζιλιάνος διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής  Ροναλντίνιο.

 

Ακριβώς το ίδιο ευχήθηκε και ο Μπόατεγκ, ο διεθνής της ομάδας της Γκάνας.

 

“Καλή ανάρρωση Νεϊμάρ, ο Θεός να σ’ εχει καλά” εύχεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

 

 

 

“Eγώ και η οικογένειά μου και πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο προσεύχονται και ελπίζουν να αναρρώσεις γρήγορα” έγραψε ο Κακά.

 

“Καλέ μου φίλε, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που δεν θα καταφέρεις να παίξεις στα δύο τελευταίο παιχνίδια του κυπέλλου, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για ό,τι έκανε σε αυτά τα πέντε παιχνίδια και να σου πω ότι ο Θεός τα γνωρίζει και σε αγαπά”. Είμαστε μαζί σου” έγραψε ο Ριβάλντο.

 

 

“Φίλε μου θα χαρώ να αναρρώσεις γρήγορα.  Έχεις τον σεβασμό μου” έγραψε μεταξύ άλλων ο Ρομάριο.

“Eίμαι μαζί σου! Δυνατά!” έγραψε στον Νεϊμάρ ο Super Mario.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ