Τα στημένα δεν τελειώνουν ποτέ

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τη Δευτέρα τον αρχηγό της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι, ενώ έκανε… επιδρομή και στις εγκαταστάσεις, στις οποίες προετοιμάζεται η εθνική ομάδα της χώρας για το EURO 2012, στο πλαίσιο έρευνας για τους «στημένους» αγώνες.

Επίσης, συνελήφθησαν άλλα 18 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην παίκτη της Τζένοα, Ομάρ Μιλανέτο, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Serie B με την Πάντοβα, για τα οποία οι εισαγγελικές αρχές της Κρεμόνα είχαν εκδώσει σχετικό ένταλμα.

Επιπρόσθετα, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων (ANSA), η αστυνομία ενημέρωσε τον προπονητή της -πρωταθλήτριας Ιταλίας- Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, ότι διεξάγεται επίσημα έρευνα για το πρόσωπό του.

Επιπλέον, και ο διεθνής αμυντικός, Ντομένικο Κρισίτο, ο οποίος αγωνίζεται στην -πρωταθλήτρια Ρωσίας- Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ειδοποιήθηκε ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» έρευνας, όταν η αστυνομία έφτασε στο προπονητικό κέντρο της «σκουάντρα ατζούρα» στο Κοβερτσιάνο της Τοσκάνης.

Ο Κρισίτο τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην 23άδα των «ατζούρι», ενώ η αστυνομία έψαξε το δωμάτιό του στο προπονητικό κέντρο της εθνικής στο Κοβερτσιάνο. Επίσης, οι αρχές φέρονται να έκαναν έρευνα και στο σπίτι του Κόντε.

Πέρυσι ο Κόντε οδήγησε τη Σιένα στην άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία και τώρα ο τεχνικός της «βέκια σινιόρα» φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» έρευνας μαζί με τουλάχιστον άλλα 100 άτομα.

‘Ανθρωποι από τις εισαγγελικές αρχές της Κρεμόνα εξέφρασαν στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio RAI την υποψία ότι μία ομάδα παικτών του στοιχήματος από την Ουγγαρία ήρθε σε επαφή με ποδοσφαιριστές, προκειμένου να χειραγωγήσουν τα αποτελέσματα αγώνων σε Serie A και Serie B.

Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ