Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις των αγώνων του Σαββάτου στη Superleague – BINTEO

Την ευρωπαϊκή του συμμετοχή στη νέα αγωνιστική χρονιά εξασφάλισε από σήμερα ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-0 της Ξάνθης για την 2η αγωνιστική και πλέον με 14 βαθμούς διαφορά από την Ξάνθη πέτυχαν το βασικό φετινό τους στόχο. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Ντάουντα στο 17′.

Δείτε εδώ το γκολ της αναμέτρησης.

Έμειναν στο 1-1

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα που έμειναν στο 1-1 για την 24η αγωνιστική της Super League. Οι Φαίακες ήταν σαφώς καλύτεροι και ήθελαν περισσότερο τη νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η πίεση απέδωσε καρπούς και προηγήθηκαν στο 21′ με τον Παμλίδη. Το τελικό σκορ όμως διαμόρφωσε ο Σκόνδρας στο 34′. Οι γηπεδούχοι πάντως θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά είχαν δοκάρι στο 62′ με τον Ζορμπά.

Δείτε εδώ τα τέρματα του ματς.

Άλμα παραμονής η Λαμία

Η Λαμία έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς νίκησε τον Πλατανιά στο δημοτικό γήπεδο «Περιβολίων» με 2-1, με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» για την 24η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έφθασε στην αποφασιστική νίκη με τα γκολ των Στάμου (62′ αυτογκόλ) και Μπλάζιτς (78′). Με την ήττα αυτή η ομάδα της Κρήτης, η οποία μείωσε με πέναλτι του Ενσικουλού στο 85ο λεπτό, ελπίζει, πια, σε θαύμα για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό. Στις καθυστερήσεις η Λαμία αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πίτι.

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ