Tα 45 λάθη του Φέργκιουσον

Tα 45 λάθη του Φέργκιουσον

Σοκ προκάλεσε στον εκδοτικό οίκο που εξέδωσε την αυτοβιογραφία του Αλεξ Φέργκιουσον, η αποκάλυψη ότι το βιβλίο έχει μέσα 45 λάθη.

Είναι η δεύτερη φορά που ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γράφει τη ζωή του και το νέο βιβλίο ονομάζεται «Η αυτοβιογραφία μου» και μάλιστα πούλησε 115.547 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του…

Ωστόσο όπως επισήμαναν αναγνώστες μέσα στις 400 σελίδες του υπάρχουν 45 λάθη, με τον εκδοτικό οίκο μάλιστα να προχωρά σε επιστροφή της αξίας της αυτοβιογραφίας σε όποιον αγοραστή επιθυμεί να το επιστρέψει.

Λάθος υπάρχει στο χρόνο που έμεινε στο Ολντ Τράφορντ ο Ρόι Κιν, με το βιβλίο να γράφει 11 χρόνια, ενώ ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής έμεινε 12. Επίσης ο Φέργκιουσον γράφει ότι ο Ρίο Φέρντιναντ αποβλήθηκε στον ημιτελικό του Κάρλινγκ Καπ εναντίον της Σίτι το 2009, ενώ αυτό συνέβη το 2010. 

Ο Σκοτσέζος τεχνικός τα θαλάσσωσε και σχετικά με την ημερομηνία που έκανε τοποθέτηση βηματοδότη, γράφοντας ότι έγινε τον Απρίλιο του 2002, όμως, την εγχείριση την έκανε τον Μάρτιο του 2004. Μεγάλο λάθος και με τον Ράιαν Γκιγκς καθώς το ντεμπούτο του στους «κόκκινους διαβόλους» έγινε σύμφωνα με τον Φέργκιουσον σε ηλικία 16 ετών, ενώ στην πραγματικότητα ο Ουαλός ήταν 17. 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ