Συλλήψεις παικτών για «στημένα»

Συλλήψεις παικτών για «στημένα»

Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο στην Αγγλία συνεχίζονται, με ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο επίκεντρο! Οι καταγγελίες αφορούν παίκτες που έπαιρναν χρήματα για να δέχονται κάρτες και μετά το αποκαλυπτικό βίντεο της Sun, στο οποίο φαίνεται ο Σαμ Σόντζε, η Μπλάκμπερν επιβεβαίωσε ότι ο 32χρονος Κάμπελ έχει συλληφθεί.

Ο Άγγλος επιθετικός ο οποίος αποκτήθηκε από τα «Ρόδα» ως ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι και πριν από λίγα χρόνια είχε παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ με την ΚΠΡ, πήρε μία κίτρινη κάρτα απέναντι στην Ίπσουιτς την προηγούμενη βδομάδα, με το περιστατικό αν βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών!

Ο Σόντζε, ο οποίος έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από την Πόρτσμουθ, φέρεται να έχει επίσης συλληφθεί, μαζί με τον Κολομβιανό μέσο της Όλνταμ Κριστιάνο Μοντάνο. Ο Νοτιοαμερικανός επίσης φαίνεται στο βίντεο να ισχυρίζεται ότι συμφώνησε να πάρει κάρτα με αντάλλαγμα χρήματα, αν και δεν τα κατάφερε τελικά στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Γουλβς τον Οκτώβριο! «Έξι άτομα βρίσκονται υπό κράτηση και ανακρίνονται. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή τη στιγμή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος.

Οι άνθρωποι της Πόρτσμουθ δηλώνουν «σοκαρισμένοι και ξαφνιασμένοι», ενώ από την Όλνταμ δήλωσαν έτοιμοι να συνεργαστούν πλήρως με τις αρχές. Ο Κόλιν Φάρμερι, εκπρόσωπος των Πόμπεϊ, τόνισε: «Αν αυτές οι σοβαρές καταγγελίες είναι αληθείς, τότε είμαστε απίστευτα σοκαρισμένοι και ξαφνιασμένοι από αυτές, αφού το στήσιμο αγώνων κάθε είδους φτάνει μέχρι την καρδιά της ακεραιότητας του παιχνιδιού.

Ο παίκτης που ανακρίνεται δεν παίζει πια για το σύλλογο και δεν μας έχουν προσεγγίσει επίσημα οι αρχές, αλλά φυσικά θα συνεργαζόμασταν ευχαρίστως σε κάθε έρευνα». Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ανακοίνωση τς Όλνταμ, ξεκαθαρίζοντας ότι ήδη ο σύλλογος συνεργάζεται με τις αρχές, την ώρα που η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος έχει διατάξει ξεχωριστή έρευνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ