Συγκινεί η νέα ανάρτηση της κόρης του Πελέ – «Άλλη μια νύχτα μαζί»

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Πελέ, δίνει μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο, από τα τέλη Νοεμβρίου, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί. Συγκινητική είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε μια από τις κόρες του μεγάλου ποδοσφαιριστή, η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, με λεζάντα «ακόμη μια νύχτα μαζί», τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου.

Πελέ: Με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία – Προχώρησε ο καρκίνος του

«Είμαστε ακόμα εδώ, στον αγώνα και με πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», γράφει στη δημοσίευσή της σε λογαριασμό της στα social media.

H φωτογραφία την δείχνει να αγκαλιάζει τον πατέρα της καθώς αυτός είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στη φωτογραφία φαίνεται και η εγγονή του Πελέ, Σοφία. Η ίδια γνωστοποίησε, νωρίτερα στην εβδομάδα, ότι ο πατέρας της θα περνούσε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο.

Μουντιάλ 2022: Με πανό για τον Πελέ πανηγύρισαν την πρόκριση οι ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας
Πελέ και κόρη στο κρεβάτι νοσοκομείου
Πηγή: NDTV Sports

Ο Πελέ, 82 ετών, εισήχθη στις 29 Νοεμβρίου για λοίμωξη του αναπνευστικού και «επαναξιολόγηση της χημειοθεραπείας για τον καρκίνο του παχέος εντέρου που εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021», σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Την Τετάρτη, το Νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν, όπου διαμένει ο τρεις φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου «προχωρά» και ότι ο Πελέ χρειάζεται «μεγαλύτερη φροντίδα για την θεραπεία της νεφρικής ανεπάρκειας και της καρδιακής λειτουργίας».

Μουντιάλ 2022 – Νεϊμάρ: «Έπιασε» το ρεκόρ των Πελέ και Ρονάλντο – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ