Στο Μεξικό η χάρη του Ολυμπιακού

Στο Μεξικό η χάρη του Ολυμπιακού

 

Η εντυπωσιακή φετινή πορεία του Ολυμπιακού έφερε ακόμα ένα αφιέρωμα για την ελληνική ομάδα σε μεγάλης κυκλοφορίας ΜΜΕ στην… άλλη άκρη του κόσμου.

Η εφημερίδα EL ECONOMISTA στο Μεξικό παρουσιάζει ένα θέμα με τις ευρωπαϊκές ομάδες στα μεγάλα πρωταθλήματα που έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στον πρώτο γύρο.

Με φωτογραφία του Ολυμπιακού (λίγο… παλιά καθώς έχει μέσα και τον Αμπντούν), κάνει λόγο για το γεγονός ότι στην Ευρώπη σπάνια ο πρωταθλητής χειμώνα χάνει τον τίτλο, τονίζοντας ότι στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Ρωσία, ο πρωταθλητής χειμώνα παίρνει πάντα τον τίτλο στο τέλος της σεζόν.

Για τον Ολυμπιακό αναφέρει επίσης ότι έχει το καλύτερο ποσοστό βαθμοσυγκομιδής, ενώ μαζί με την Μπάγερν είναι οι ομάδες που παραμένουν αήττητες από τη λίστα των πρωτοπόρων στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Κάνει λόγο επίσης για τη συμβολή του Μίτσελ, για τη διαφορά σε βαθμούς και μπάτζετ από τον δεύτερο, αλλά και στο γεγονός ότι οι δύο πρώτοι σκόρερ του, Μήτρογλου και Σαβιόλα, έχουν πετύχει περισσότερα γκολ από τις πιο πολλές ομάδες του πρωταθλήματος.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ