Στο κάτω διάζωμα οι φίλοι του Άγιαξ λόγω της ταλάντωσης του ΟΑΚΑ

Από το κάτω διάζωμα θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ οι οπαδοί του Άγιαξ που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη (27/11, 19:55).

Έπειτα από επικοινωνία των ανθρώπων των δύο ομάδων, συμφωνήθηκε οι περίπου 1.100 Ολλανδοί να μην καθίσουν στο πάνω διάζωμα, όπως συνηθίζεται για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο κάτω και συγκεκριμένα στη θύρα 21 του Σταδίου.

Ο λόγος έχει να κάνει με τη διερεύνηση της κατάστασης του πάνω διαζώματος, λόγω της ταλάντωσης, ύστερα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου που βρέθηκαν στην Αθήνα.

Σαφώς και το πάνω διάζωμα θα ανοίξει κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κάτι το οποίο διευκρίνισε και η ΠΑΕ ΑΕΚ στην επιστολή που έστειλε στην UEFA.

Απλώς, οι κιτρινόμαυροι σεβόμενοι το γεγονός ότι βρίσκεται σε φάση διερεύνησης το θέμα που έχει προκύψει, έκριναν ότι θα ήταν καλύτερο να γίνει αυτή η αλλαγή στη θύρα των φιλοξενούμενων, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό ζήτημα.

Από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκαναν αμέσως δεκτό το αίτημα της Ένωσης, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους της για την πρωτοβουλία τους.

Μάλιστα, τόνισαν πως περιμένουν τις διαβεβαιώσεις από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου για την ασφάλεια του ΟΑΚΑ.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ