Στην Τσέλσι ο Ετό

Στην Τσέλσι ο Ετό

Πλέον είναι επίσημο και ο Σάμουελ Ετό σμίγει ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους στην Ίντερ. Η Τσέλσι ανακοίνωσε, λοιπόν την απόκτηση του διεθνούς Καμερουνέζου άσου για τον επόμενο χρόνο! Ο 32άχρονος επιθετικός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη μεταγραφή του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «μπλε» ο Σαμουέλ Ετό θα είναι παίκτης των Λονδρέζων μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Οι ετήσιες απολαβές δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο ο διεθνής επιθετικός θα εισπράξει περίπου 6-7 εκ. ευρώ.

Να θυμίσουμε πως ο Ετό είχε μεταβεί στην Αγγλία από το απόγευμα της Τετάρτης. Βλέπετε, ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρξε πλήρης συμφωνία τόσο στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου, όσο και στο οικονομικό και έτσι μετά τις ιατρικές εξετάσεις ανακοινώθηκε η μεταγραφή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αλλά παράλληλα και αγχωμένος γιατί θέλω να παίξω όσο το δυνατότερο γρηγορότερα. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση. Είδε την ποιότητα και την προοπτική που έχει η Τσέλσι και ήμουν πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεργαστώ ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Μου δόθηκε η ευκαιρία γι’ αυτό και είμαι ενθουσιασμένος», ανέφερε ο Καμερουνέζος επιθετικός μετά τις υπογραφές.

Ο Ετό ήταν ο 12ος παίκτης που αποχώρησε από την Ανζί, από την εποχή που η διοίκηση της ρωσικής ομάδας έκοψε τη κάνουλα, και αποφάσισε να ξεφορτωθεί τα «βαριά» συμβόλαιο.

Όπως είπαμε με τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν μαζί στην Ίντερ το 2010, όταν και κατέκτησαν το τρεμπλ.

πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ