Στέφενς: Χρειαζόμαστε τον Κάτσε

Στέφενς: Χρειαζόμαστε τον Κάτσε

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο Στέφενς γιατί τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με τρεις αγωνιστικές αποβολής από τον πάγκο. Όπως εξήγησε μετά από ερώτηση που του τέθηκε, είπε 4 μόλις λέξεις στον Ολλανδό διαιτητή της αναμέτρησης με την Σάλκε. Και η καμπάνα ήταν 3 αγωνιστικές.

Ο Στέφενς τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που έγινε. Είναι απίστευτο. Καθόμουν πάνω και έβλεπα το παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τιμώρησαν το κλαμπ για ένα παιχνίδι ακόμη. Τα παιχνίδια γίνονται και για τους θεατές. Τέσσερα παιχνίδια σε ένα χρόνο είναι πραγματικά μία πολύ μεγάλη τιμωρία για μία ομάδα. Πρέπει απλά να το αποδεχθούμε. Και πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά πριν από τα παιχνίδια που θα δώσουμε, καθώς δεν θα μπορώ να παρέμβω κατά την διάρκεια των αγώνων. Ίσως θα μπορούσε να υπάρξει ένα χρηματικό ποσό ως τιμωρία. Πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ για να πουν γιατί τιμώρησαν το κλαμπ με μία ακόμη αγωνιστική και εμένα με τρεις αγωνιστικές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τιμωρήθηκα. Ο Τόνυ Λόκχοφ και ο Τσίμα ξέρουν πολύ καλά τι είπα».

– Τι ειπώθηκε μεταξύ εσάς και του Ολλανδού διαιτητή του αγώνα με την Σάλκε και επήλθε αυτή η τιμωρία των τριών αγωνιστικών σε εσάς;

– «Είπα μερικές λέξεις πιο συγκεκριμένα τέσσερις λέξεις. Δεν είπα κάτι εναντίον του διαιτητή του αγώνα με την Σάλκε. Δεν είπα πάνω από 4 λέξεις στα Ολλανδικά. Και νομίζω ότι η τιμωρία μου έχει να κάνει με την παρουσία μου στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο. Ήμουν πραγματικά ήρεμος στα λόγια μου. Δεν ήταν καλό που ήταν στην ίδια γλώσσα με τον διαιτητή».

«Χρειαζόμαστε τον Κάτσε»

Από τις δηλώσεις του Στέφενς μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας ξεχώρισαν δύο αναφορές. Η πρώτη ήταν για τον Εργκούς Κάτσε και την τιμωρία του από την ΠΑΕ. Ο Στέφενς πήρε θέση και έστειλε μηνύματα:

«Μίλησα με τον Κάτσε και ζήτησε συγγνώμη για αυτό που έγινε. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Ο Κάτσε έκανε ένα λάθος για το οποίο δεν γνώριζε εκείνη την στιγμή. Αυτή την στιγμή είναι σε τιμωρία από την διοίκηση και τον περιμένω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ακόμη και για τον ίδιο τον Κάτσε δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση. Είναι όμως νέος άνθρωπος και όλοι οι νέοι δικαιούνται μία νέα ευκαιρία.

Ειλικρινά μας λείπει. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Πρέπει να αποδεχθούμε πως τελεί υπό τιμωρία, πρέπει να το αποδεχθεί κι εκείνος. Όταν θα έρθει ο Κάτσε στην ομάδα, πρέπει να δούμε σε πόσο καιρό θα βρεθεί σε επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης για να παίξει με την ομάδα».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ