Στέφανος Τσιτσιπάς: Έγραψε στην κάμερα τη λέξη «Umbwtw» – Το μυστήριο «λύθηκε» μέσω… Twitter

Μία αφρικανική λέξη επέλεξε να γράψει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον φακό της κάμερας μετά τη σαρωτική νίκη του στον ημιτελικό του Australian Open.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Australian Open

Ο Έλληνας τενίστας, όπως συνηθίζεται έπειτα από κάθε αγώνα, έγραψε με μαρκαδόρο ένα μήνυμα στον φακό. Αυτή τη φορά έγραψε τη λέξη “Umbwtw”, εξηγώντας πως πρόκειται για μια αφρικανική λέξη.

Φυσικά τα σχόλια έπεσαν βροχή για το τι εννοούσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με κάποιους χρήστες του Twitter να λύνουν την απορία για τη λέξη… μυστήριο.

Μάλλον, ήθελε να γράψει Ubuntu θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα για την ανθρωπιά. «Είμαι γιατί είμαστε» είναι μια ερμηνεία, κατά μία χρήστη, ενώ άλλη χρήστης έγραψε πως σημαίνει «ανθρωπιά σε άλλους».

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

«Θέλω να βάλω το ελληνικό τένις στον χάρτη» είπε για την επιτυχία του να μπει στον τελικό. «Νιώθω ευλογημένος που μπορώ να παίζω τένις σε αυτό το επίπεδο. Εγώ και η Μαρία έχουμε κάνει ό, τι καλύτερο. Το γεγονός ότι έρχομαι από μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα, νιώθω ευλογημένος που έχω τόση υποστήριξη. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έχω τόσο θερμή υποδοχή εδώ, τώρα που είμαι στον τελικό είμαι χαρούμενος» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ