Βλάντιμιρ Πούτιν: Η εμφάνιση σε συνάντηση με φοιτητές που θα συζητηθεί

Αίσθηση έχει  προκαλέσει η φωτογραφία του Βλάντιμιρ Πούτιν στην οποία φαίνεται να φοράει παπούτσια με τακούνι σε συνάντηση που είχε με φοιτητές στη Μόσχα.

Η επιλογή του αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει όσους υποστηρίζουν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος έχει «πρόβλημα» με το ύψος του. Το 2015 άλλωστε πηγή από το Κρεμλίνο είχε υποστηρίξει ότι κανείς δεν μπορούσε να είναι ψηλότερος από τον Πούτιν γι’ αυτό και οι σωματοφύλακές του είναι όλοι πιο κοντοί ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι ο Ρώσος Πρόεδρος είναι ψηλός.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Πούτιν φόρεσε στη συνάντηση με τους φοιτητές παπούτσια με μεγαλύτερο τακούνι από ό, τι συνήθως για να μην είναι μεγάλη η διαφορά στο ύψος με τους νέους με τους οποίους φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η Daily Mail τονίζει ακόμη ότι ο Πούτιν είναι εξαιρετικά προσεκτικός στο πώς να διαμορφώνει τη δημόσια εικόνα του από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία το 1999. Σύμφωνα με τον Αμερικανό ιστορικό Τίμοθι Σνάιντερ ο Πούτιν είναι ό, τι πλησιέστερο υπάρχει στον φανταστικό χαρακτήρα του Σοβιετικού ήρωα Στίρλιτς, το ρωσικό «ισοδύναμο» του Τζέιμς Μποντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ