Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν κρύβεται ο έρωτάς του για την Μπαντόσα – «Ζει στο κεφάλι μου… χωρίς ενοίκιο»

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σίγουρα ερωτευμένος με την Πάολα Μπαντόσα.

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θέλω την Πάουλα Μπαντόσα και ένα σπορ αυτοκίνητο» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλληνας τενίστας έκανε μια ανάρτηση στην οποία ανέβασε βίντεο από τον αγώνα που είχαν δώσει ως αντίπαλοι σε φιλανθρωπικό τουρνουά στην Καλιφόρνια τον περασμένο Μάρτιο. Εκεί ο Τσιτσιπάς ήταν δίδυμο με την Μαρία Σάκκαρη και η Πάολα Μπαντόσα με τον Νόρι.

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη είχαν νικήσει με 12-10 και στο τέλος του ματς ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπευσε να αγκαλιάσει την Πάολα χαμογελώντας.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έσπασε πιάτα και χόρεψε συρτάκι με την Μπαντόσα στο Ντουμπάι – ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που ανέβασε συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Τόσο ευεργετικό! Η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή στην καριέρα μου στο τένις, χωρίς αστεία. Ζει στο κεφάλι μου χωρίς…  ενοίκιο».

Κι η πρώτη που έσπευσε να απαντήσει ήταν η ίδια η Μπαντόσα γράφοντας «… αυτή η στιγμή» προσθέτοντας τα απαραίτητα emoji με μια πράσινη καρδιά.

Η φράση «ζει χωρίς ενοίκιο στο κεφάλι σου ή Lives in my head rent – free» αποτελεί ατάκα της Αμερικανίδας αρθρογράφου Αν Λάντερς θέλοντας να τονίσει ότι «το να κρέμεσαι από τη μνησικακία είναι σαν να αφήνεις κάποιον που περιφρονείς να ζει χωρίς ενοίκιο στο κεφάλι σου». Όμως φαίνεται ότι πλέον η συγκεκριμένη φράση χρησιμοποιείται και για θετικά συναισθήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ