Στέφανος Τσιτσιπάς: Έσπασε πιάτα και χόρεψε συρτάκι με την Μπαντόσα στο Ντουμπάι – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με ένα γλέντι που είχε άρωμα από Ελλάδα διασκέδασαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα στο Ντουμπάι.

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας την Παρασκευή αποκάλυψε με βίντεο και έπειτα με με φωτογραφίες ότι είναι σε σχέση με την Ισπανίδα τενίστρια.

Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δύο τους ζουν τον έρωτα τους στο Ντουμπάι και συνδυάζουν την διασκέδαση με την προπόνηση.

Μάλιστα, βρέθηκαν σε ελληνικό εστιατόριο και έσπασαν πιάτα, ενώ χόρεψαν και συρτάκι!

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασα στα κοινωνικά δίκτυα ο Στέφανος Τσιτσιπάς φόρεσε και καπέλο cowboy

Από την πλευρά της η Ισπανίδα λατρεύει τον χορό, είναι εξαιρετική ειδικά στους λάτιν αλλά έδειξε ότι έχει ταλέντο και στο συρτάκι!

@paulabadosaCuando llego a Latinoamérica 💃♥️♬ sonido original – Paula Badosa

To ζευγάρι θα επιστρέψει σύντομα στην Ευρώπη αφού αρχίζει η σεζόν, με τον Έλληνα τενίστα να παίζει την ερχόμενη εβδομάδα στη Στουτγάρδη.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.