Στα… μαχαίρια Αμπιντάλ-Μπαρτσελόνα

Στα… μαχαίρια Αμπιντάλ-Μπαρτσελόνα

Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις που έκανε ο Ερικ Αμπιντάλ στην «L’ Equipe», με τον Γάλλο άσο της Μονακό να αναφέρεται στην πολύ δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και να τονίζει πως δεν πήρε χρήματα από την Μπαρτσελόνα όσο καιρό πάλευε με τον καρκίνο.

Η απάντηση από τους «μπλαουγκράνα» ήρθε λίγο αργότερα, με άνθρωπο της διοίκησης της ομάδας της Βαρκελώνη να μιλά στην «As» και να αναφέρει πως ο Αμπιντάλ πληρωνόταν κανονικά εκείνη τη δύσκολη περίοδο, που ήταν ασθενής…

Ο Ερίκ Αμπιντάλ μίλησε στην «L’ Equipe» και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα αλλά στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του με την Μονακό. Ωστόσο αποκάλυψε πως δεν έπαιρνε χρήματα από τους Καταλανούς κατά την διάρκεια της ασθένειας του.

«Ήταν περίπλοκο και δύσκολο να το δεχτώ αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Η περιπέτεια μου στην Μπαρτσελόνα τελείωσε και είμαι πολύ χαρούμενος που άρχισα μια άλλη στην Μονακό. Ήταν δύσκολο να καταλάβω αυτά τα λόγια της Μπαρτσελόνα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. Αλλά ισχυριζόμενοι ότι ήταν μια επαγγελματική επιλογή, έθετε αμφιβολίες στους άλλους συλλόγους. Και δεν ήταν ούτε τα λεφτά. Η απόδειξη είναι ότι κάθε μήνα που ήμουν άρρωστος, η ομάδα δεν με πλήρωνε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος αμυντικός.

Λίγες ώρες αργότερα, άνθρωπος της «Μπάρτσα» είπε στην «As»: «Ο Έρικ Αμπιντάλ πήρε ότι προβλεπόταν. Ο σύλλογος πλήρωνε όλες τις μέρες το μισθό του αν και υπήρχε ασφάλεια υγείας με το πόσο αυτό βέβαια να είναι πολύ μικρό».

Ο Ερίκ Αμπιντάλ τιμήθηκε πάντως από τους «μπλαουγκράνα» λίγο πριν από αφήσει τον σύλλογο της Καταλωνίας.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ