Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Λαβωμένος στον «τελικό» για την πρόκριση – «Συμφωνία για τον Ντε λα Φουέντε»

Την πρόκριση του στα playoffs του Europa League θέλει να πάρει απόψε (21.30 CosmoteSports) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας  εκτός έδρας την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην ρεβάνς του 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» πριν μία εβδομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός, Κάρλος Κορμπεράν δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παπασταθόπουλο, Ροντρίγκες, Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ανδρούτσο, ενώ ο Κώστας Μανωλάς ταξίδεψε στη Σλοβακία με μόλις μία προπόνηση. Ο Γιώργος Μασούρας έχει ενοχλήσεις, αλλά αναμένεται να αγωνισθεί διεκδικώντας θέση και στην βασική ενδεκάδα.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Κορμπεράν προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό, με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Άβιλα, αριστερά τον Ρέαμπτσιουκ και στο κέντρο της άμυνας τον Σισέ και τον Μπα ή τον Μανωλά. Στις θέσεις των κεντρικών χαφ θα συνυπάρχουν οι Εμβιλά και Κούντε, μπροστά τους θα κινείται ο Ζινκερνάγκελ, ενώ στις πτέρυγες οι Ραντζέλοβιτς και Μασούρας. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί έχει προβάδισμα έναντι του Τικίνιο.

Αναφερόμενος στον αποψινό αγώνα, ο Κορμπεράν τον χαρακτήρισε τελικό: «Το πλάνο είναι να βάλουμε τους καλύτερους παίκτες στην καλύτερη θέση, να παρουσιάσουμε την πιο ανταγωνιστική ομάδα ώστε να πετύχουμε το μοναδικό στόχο μας, τον ξεκάθαρο στόχο μας, που είναι η νίκη και η πρόκριση.

Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και στην επίθεση, να είμαστε πιο προσεκτικοί και να παρουσιάσουμε τα καλύτερα δυνατά σημεία μας. Το ματς είναι τελικός γιατί κρίνεται η πορεία μας στην Ευρώπη, νομίζω λοιπόν πως ο συναισθηματικός έλεγχος και η ανταγωνιστικότητα θα είναι πιο σημαντικοί παράγοντες. Το συναισθηματικό κομμάτι θα είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε τακτική».

Κοντά σε  Κόνραντ ντε λα Φουέντε

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» κατέληξαν σε συμφωνία με την Μαρσέιγ για την μεταγραφή του Κόνραντ Ντε λα Φουέντε όπως τουλάχιστον αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός προσκάλεσε στην Αθήνα τον 21χρονο Αμερικανό εξτρέμ της γαλλικής ομάδας για να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ