Σφίγγει τα… λουριά ο Αντσελότι στην Μπάγερν

Σε μία εξαιρετικά σπάνια κίνηση προχώρησε ο Κάρλο Αντσελότι, συγκεντρώνοντας τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν σε ξενοδοχείο του Μονάχου, όπου και θα διανυκτερεύσουν ενόψει του αγώνα με την Αϊντχόφεν για το Champions League.

Ο Ιταλός τεχνικός εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ότι πήρε αυτή την απόφαση γιατί θέλει να αυξήσει την ένταση των παικτών, στην έλλειψη της οποίας απέδωσε εν πολλοίς τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας (ήττα στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο, ισοπαλίες στην μπουντεσλίγκα με Κολονία και Αϊντραχτ).

«Από τα τρία τελευταία παιχνίδια μας, μάθαμε ότι χωρίς ένταση και τάξη, δεν μπορούμε να νικήσουμε», τόνισε ο έμπειρος προπονητής, υπογραμμίζοντας ακόμη ότι «… στο ξεκίνημα της χρονιάς είχα πει ότι πριν από ιδιαίτερα ματς, μπορεί να συγκεντρωνόμαστε στο ξενοδοχείο. Το αυριανό ματς είναι ιδιαίτερο».

Ο Αντσελότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήμνατα ενόψει του αγώνα με τους πρωταθλητές Ολλανδίας, με εξαίρεση την απουσία του τραυματία Ριμπερί. Ερωτώμενος για το αν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές, επισήμανε ότι «αυτό που πρέπει να αλλάξουμε είναι η νοοτροπία, όχι οι παίκτες. Πιστεύω ότι η νοοτροπία μας θα είναι διαφορετική αύριο. Δεν ξέρω για το αποτέλεσμα, δεν είμαι μάγος, αλλά η νοοτροπία σίγουρα…».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τσάμπιονς Λιγκ – Πήρε το αίμα του πίσω ο Μπουφόν

Μπάσκετ – «Ποδαρικό» με το… δεξί στο νεοσύστατο Champions League έκανε ο Άρης

Ιστορικό το γκολ της Λέγκια κόντρα στη Ρεάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ