Σε εξέλιξη η σύσκεψη στα γραφεία του ΕΣΑΚE – ΦΩΤΟ

Αυτή την ώρα διεξάγεται μία πολύ κρίσιμη συνεδρίαση στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, αφού οι μέτοχοι όλων των ομάδων της Basket League κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Εκεί θα τεθούν σε συζήτηση όλα τα θέματα που κυριαρχούν στην ατζέντα των τελευταίων μηνών, με επικρατέστερο το θέμα της διαιτησίας και όλα όσα έχουν συμβεί με επίκεντρο την στάση του Ολυμπιακού.

Στα γραφεία βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι μάλιστα κάθισαν και σε αντίθετες πλευρές στο τραπέζι, καθώς και τα υπόλοιπα αφεντικά των συλλόγων από τα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σύσκεψη βρίσκεται και κλιμάκιο της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ), δείγμα και του τεταμένου κλίματος που επικρατεί τελευταία.

Εκτός από τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ο Ολυμπιακός εκπροσωπείται από τους Χρήστο Σταυρόπουλο και Χρήστο Μπαφέ, ενώ στα γραφεία βρίσκεται και ο Μάνος Παπαδόπουλος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Χάρης Κουτάς εκπροσωπούν την ΑΕΚ, ενώ κανονικά στις θέσεις τους βρίσκονται και οι Δημήτρης Γουλιέλμος (Άρης), Αλέξανδρος Θεοδώρου (Κύμη), Βαγγέλης Λιόλιος (Προμηθέας), Μιχάλης Μελής (Κολοσσός), Σπύρος Μπούμπουρας (Ήφαιστος), Γιάννης Ψαρράκης (Λαύριο) και Φάνης Ταραντώρος (Χολαργός).

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ