Σαβιόλα: Θα τα δώσουμε όλα

Σαβιόλα: Θα τα δώσουμε όλα

Το σύνθημα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League έστειλε ο Σαβιόλα στην Media Day του Ολυμπιακού.

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα έδωσε το σύνθημα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ωστόσο τόνισε ότι προέχει το ματς με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα. «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι στην Ξάνθη. Θέλουμε να πάρουμε αυτό το σημαντικό ματς και να πετύχουμε την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς με την Παρί».

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού είπε: « Πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο, αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση. Κάθε ομάδα θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της και πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι σκοράρει στις πρεμιέρες του στο Champions League με της ομάδες του: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσει η ομάδα μου και θα είναι ευχάριστο να συνδυαστεί και με ένα δικό μου γκολ».

Για το πότε θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο: «Δουλεύω καθημερινά σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το ότι θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, την Μπενφίκα: «Χάρηκα πολύ που πέσαμε με την Μπενφίκα. Θα συναντήσω παλιούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους διατηρώ καλές σχέσεις. Θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια».

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ