Σαβιόλα: Η επιμονή του Ολυμπιακού με έπεισε

Σαβιόλα: Η επιμονή του Ολυμπιακού με έπεισε

Ο Χαβιέ Σαβιόλα πέτυχε το πρώτο του γκολ  με τα «ερυθρόλευκα» και μίλησε για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει από το 2004 και ότι δεν έχει μετανιώσει που έπιασε λιμάνι.

«Είμαι ευτυχισμένος για τη νίκη και για τη βοήθεια που προσέφερα στην ομάδα μου. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ. Σημασία έχει να πηγαίνει καλά η ομάδα σαν σύνολο και όχι τι κάνει ο καθένας από εμάς προσωπικά. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Θέλω να αφιερώσω το γκολ στη μικρή μου κόρη που ήταν στο γήπεδο, αλλά και στον κόσμο του Ολυμπιακού που με πίστεψε. Θα γυρίσω ευτυχισμένος σπίτι μου», δήλωσε αρχικά ο Χαβιέ Σαβιόλα.

Σε ερώτηση αν μπορούν εκείνος και ο Κώστας Μήτρογλου να χωρέσουν στην επίθεση του Ολυμπιακού απάντησε: «Είναι σημαντικό για μία ομάδα να έχει εναλλακτικές λύσεις, να έχει ο προπονητής πολλές λύσεις και η ομάδα να παίρνει βοήθειες. Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο που ήταν πολύ κλειστός στην άμυνα και έπρεπε να βρούμε τους δρόμους να σπάσουμε την άμυνα αυτή. Για αυτό αποφασίσαμε να παίξει ο Μήτρογλου μπροστά και εγώ από πίσω του». 

«Πραγματικά νιώθω προνομιούχος που είχα την ευκαιρία να παίξω σε τόσο μεγάλους συλλόγους. Πιστεύω ότι και ο Ολυμπιακός είναι ένας εξίσου μεγάλος σύλλογος. Έχω καταλάβει τις απαιτήσεις του κόσμου, αλλά και του συλλόγου είναι να παίζουμε  καλά και να παίρνουμε τις νίκες. Πρέπει να μάθουν όλοι να διαχειρίζονται την πίεση και έτσι μπορείς να αποδόσεις. Όταν έχεις την στήριξη του κόσμου και του συλλόγου μπορείς να τα καταφέρεις». 

Για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό: «Γνωρίζω ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη, αλλά ο διάλογος με τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει από το 2004. Η επιμονή του συλλόγου με έπεισε να έρθω. Δεν νιώθω ότι έχω κάνει λάθος, ούτε έχω μετανιώσει που  ήρθα στον Ολυμπιακό».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ