Σαβιόλα: Μπορούμε πολλά…

Σαβιόλα: Μπορούμε πολλά…

Συνέντευξη για όλα από τον Χαβιέρ Σαβιόλα στην εφημερίδα Sportday. Ο Αργεντινός σταρ του Ολυμπιακού μίλησε για την απόφασή του να επιλέξει τον Ολυμπιακό, για την άψογη συνεργασία που έχει με την ομάδα του, για την πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα ματς με Παρί, Άντερλεχτ και Μπενφίκα, το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, τον ανταγωνισμό με τον ΠΑΟΚ, την προοπτική του Μήτρογλου, το δικό του μέλλον.

Ο Σαβιόλα έδωσε ενδιαφέρουσες απαντήσεις σε πολλά ζητήματα:

Για το πρώτο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό: «Είχα πολλές προτάσεις . Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που είχαν γίνει στην Αθήνα. Από τότε ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός. Φανταστείτε πόσες επαφές είχαμε κάνει. Πάντα το συζητάω με την οικογένειά μου. Για μένα Ελλάδα σημαίνει τύχη. Από τότε με τους Ολυμπιακούς, μέχρι τώρα που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Η οικογένειά μου το λέει πάντα ότι μας αρέσει η Ελλάδα».

Για την επιλογή του να παίξει στον Ολυμπιακό: «Είχα προτάσεις από Βραζιλία, Αγγλία, αλλά και τη Ρίβερ. Επέλεξα όμως τον Ολυμπιακό γιατί είναι μία ομάδα που ήταν πάντα εκεί για μένα. Δεν σταμάτησε ποτέ το ενδιαφέρον της. Με σεβάστηκε από την αρχή και δεν σταμάτησε ποτέ αυτό το ενδιαφέρον και ο σεβασμός. Επέμεναν πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Πριν έρθω μίλησα με τον Τσόρι, που ήταν κλειδί για να έρθω, διότι μου μίλησε για τον Ολυμπιακό. Είχαμε παίξει μαζί και στην Εθνική, τον ήξερα από τα παλιά. Μίλησα με τον Κάνιο, αλλά και με τον Μίτσελ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό: «Είμαστε πολύ καλά για αρχή της χρονιάς. Η ομάδα ξεκίνησε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και τώρα είμαστε σε ένα διαφορετικό σημείο. Στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι, είμαστε καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχουμε βάλει και αρκετά γκολ. Τώρα έχουμε μία δυνατή ομάδα. Υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί η νίκη επί της Άντερλεχτ μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη για το μέλλον».

Για το ματς με τη Μπενφίκα: «Είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τη δική μας. Παλεύουμε και οι δύο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχω αγωνιστεί στη Μπενφίκα και είναι μία ομάδα που ζητάει πολλά από τους παίκτες, όπως και ο Ολυμπιακός. Έχει μεγάλη πίεση, είμαστε δύο παρόμοιες ομάδες και στο αγωνιστικό κομμάτι και όλα δείχνουν ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για μία θέση».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ