Σαμπάνιες και αποθέωση

Σαμπάνιες και αποθέωση

Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και στο αεροπλάνο από τους διεθνείς μας, που άνοιξαν σαμπάνιες και γνώρισαν την αποθέωση κατά την άφιξή τους στην Αθήνα.

Η πρόκριση στο Μουντιάλ είναι οριστική και το κλίμα μόνο πανηγυρικό θα μπορούσε να ήταν κατά την επιστροφή της Εθνικής από το Βουκουρέστι. Οι πανηγυρισμοί από τα αποδυτήρια μεταφέρθηκαν στο αεροπλάνο, όπου οι διεθνείς μας το διασκέδασαν ανοίγοντας σαμπάνιες και φωνάζοντας συνθήματα, ενώ αρκετά ήταν και τα μεταξύ τους πειράγματα.

«Πρωταγωνιστές» του… γλεντιού ήταν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Κώστας Μανωλάς, με τον πρώτο να ζητάει από τους πάντες να σηκώσουν τα χέρια και να αποθεώσουν πρώτα τον αρχηγό, Γιώργο Καραγκούνη, εν συνεχεία τον Κώστα Κατσουράνη και στο τέλος τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Από την πλευρά του, ο Μανωλάς φώναζε συνθήματα με μια ντουντούκα, με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν και να του πετούν χαρτοπετσέτες.

Βέβαια, στο… γλέντι συμμετείχαν και τα μέλη του πληρώματος, ενώ με το που το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», άπαντες φώναξαν «πιστολέρο» προς τιμήν του Κώστα Μήτρογλου και ύστερα από εντολή του Τζαβέλλα.

Ακολούθησε η αποθέωση από 50 Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι αγνόησαν την προχωρημένη ώρα και βρέθηκαν εκεί για να αποθεώσουν τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του για τη μεγάλη πρόκριση σε ένα ακόμα Μουντιάλ φωνάζοντας συνθήματα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ