Ρούμπεν Σεμέδο: Η επίθεση και οι νέες δηλώσεις

Ο Ρούμπεν Σεμέδο με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε πως “ο Ολυμπιακός, είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και με έκανε να αναγεννηθώ ως άνθρωπος και ως παίκτης”.

“Νιώθω υποχρεωμένος να έρθω εδώ για να διευκρινίσω ακόμη μία φορά αυτό που μοιράστηκε και ειπώθηκε σε μία στιγμή σοκ μετά την αισχρή επίθεση που δέχθηκα. Ο Ολυμπιακός, η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και με έκανε να αναγεννηθώ ως άνθρωπος και ως παίκτης, ήταν η πρώτη που με βοήθησε και με στήριξε σε αυτή την δύσκολη στιγμή και έχει βρεθεί πάντα στο πλευρό μου” τονίζει ο ποδοσφαιριστής σχολιάζοντας τα όσα προέκυψαν μετά την επίθεση που δέχθηκε στο έξω από το σπίτι του.

“Αυτό που είπα ήταν ότι ένας διευθυντής κι ένας άνδρας ασφάλειας από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας, ήρθαν να με προειδοποιήσουν για το αρνητικό και το βίαιο ρεύμα που δημιούργησαν τα μίντια γύρω από την εικόνα μου και γι’ ακόμη μία φορά διέρρευσαν διαστρεβλωμένες πληροφορίες με τον λάθος τρόπο. Έτσι, θέλω να διαβεβαιώσω την οικογένειά μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού πως νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την στήριξη και την προσοχή από την οικογένεια του Ολυμπιακού και η οικογένειά μου επίσης σύντομα θα είναι πίσω. Αύριο έχουμε ένα ντέρμπι να νικήσουμε! Vamos” έγραψε στο instastory.

Ακολούθησε ένα δεύτερο story στο οποίο μοιράστηκε μια φωτογραφία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

 

Ο Σεμέδο χθες παραχώρησε συνέντευξη σε σταθμό της Πορτογαλίας (TFS)  με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους.

Ο διάλογος με τον δημοσιογράφο ήταν ο εξής:

Σεμέδο: «Μου επιτέθηκαν, δεν ξέρω ποιος, αλλά έχω υποψίες…».

Δημοσιογράφος: «Είσαι καλά;».

Σεμέδο: «Ναι, ναι δεδομένων των συνθηκών. Έφυγα από το νοσοκομείο».

Δημοσιογράφος: «Σε χτύπησαν;».

Σεμέδο: «Ναι, δεν με χτύπησαν στα πόδια, αλλά στον καρπό, στο κεφάλι και στον ώμο».

Δημοσιογράφος: «Moυ ανέφερες ότι έχεις κάποιες υποψίες…».

Σεμέδο: «Είναι λογικό. Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν εδώ άνθρωποι της ασφάλειας του συλλόγου για να μου επιτεθούν. Αυτή την φορά (σ.σ. το βράδυ της Παρασκευής) ήταν μασκοφόροι και δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα κανέναν. Μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι».

Δημοσιογράφος: «Τι είχε συμβεί τότε;»

Σεμέδο: «Συνέβη πριν από μια εβδομάδα, δεν ήταν τόσο βίαιη επίθεση. Ήρθαν, ένας παράγοντας του συλλόγου, ένας άνθρωπος της ασφάλειας. Αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιον διότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα».

Σεμέδο

Οι εκτιμήσεις για την επίθεση με ρόπαλα στον Σεμέδο

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών η επίθεση στον Ρούμπεν Σεμέδο δεν φαίνεται να συνδέεται με οπαδική βία, καθώς οι δράστες δεν φώναξαν συνθήματα ή κάτι άλλο που να αποκαλύπτει οπαδικά κίνητρα.

Επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr, οι πρώτες ενδείξεις δεν παραπέμπουν σε απόπειρα ληστείας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο πίσω από την επίθεση να βρίσκονται άτομα από συγκεκριμένο χώρο που ήθελαν να στείλουν μήνυμα στον Σεμέδο με αφορμή την υπόθεση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και αφορούσε στη σύλληψή του έπειτα από την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.
Σημειώνεται ότι η 28χρονη σύντροφός του στη συνέχεια είχε ανακαλέσει τις κατηγορίες, λέγοντας ότι είχαν μόνο έντονη φιλονικία για προσωπικούς τους λόγους.

Τι κατήγγειλε ο Σεμέδο για τον ξυλοδαρμό

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μαζί με έναν φίλο του έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο Σεμέδο επέστρεψε από το αεροδρόμιο στο σπίτι του. Μαζί του ήταν και ένας φίλος του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Πορτογάλος αμυντικός, έξω από τον σπίτι τον περίμεναν τρεις κουκουλοφόροι, που κρατούσαν ρόπαλα και τους χτύπησαν.

Ο Σεμέδο και ο φίλος του πήγαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατήγγειλαν το περιστατικό στο Α.Τ. Γλυφάδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ