Αποχωρεί από το Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή; – Η ανακοίνωση του Λιανού

Αλλάζουν όλα στο Survivor με τα spoilers που κυκλοφορούν να κάνουν λόγο για τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το τρέιλερ που κυκλοφορεί, προϊδεάζει τους τηλεθεατές για τις εξελίξεις. Ο Γιώργος Λιανός φαίνεται να μιλά για αποχωρήσεις χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται τα ονόματα των παικτών. Αίσθηση προκαλεί ωστόσο η Μυριέλλα Κουρεντή η οποία φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα, δηλώνοντας πως θέλει να αποχωρήσει.

“Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ, δεν θα έμπαινα και ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Είμαι εδώ και μάχομαι δεν ξέρω κι εγώ πόσες μέρες και νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες” λέει με λυγμούς η Μυριέλλα Κουρεντή. “Θα φύγω δεν θα την παλέψω ψυχολογικά καθόλου” δηλώνει η ηθοποιός.

Στη συνέχεια του τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός φαίνεται να ανακοινώνει τις αποχωρήσεις στους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας χαρακτηριστικά: Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτούς. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Δεν άντεξαν να συνεχίσουν”.

Survivor – Θανάσης Μπέλλος: “Τις επόμενες ημέρες θα ήθελα να αποχωρήσω”

Ο Θανάσης Μπέλλος στο Survivor έβαλε τα κλάματα επειδή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στους αγώνες.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι γιατί όπως είπε νιώθει ο αδύναμος κρίκος.

“Είδα τον εαυτό μου σήμερα πολύ καταβεβλημένο, έφτασα μέχρι το σημείο εκείνο που μπορούσα να παίξω, έχω καταλάβει εδώ και δύο μέρες ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μου, νιώθω πολύ πεσμένος, νιώθω ένας αδύναμος κρίκος, νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα είμαι σε φθίνουσα πορεία οπότε καλύτερα είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσω γιατί τρόμαξα πολύ σήμερα με αυτό που ένιωσα και πραγματικά θα ήθελα τις επόμενες ημέρες να αποχωρήσω” είπε ο Θανάσης Μπέλλος.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ