Ράγισε καρδιές ο Πρίντεζης με το μήνυμα για τον πατέρα του

Στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ο Γιώργος Πρίντεζης βρήκε τη δύναμη και έπαιξε παρά το γεγονός πως είχε χάσει τον πατέρα του.

Τώρα, μετά και την κηδεία, ο άσος του Ολυμπιακού μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ράγισε καρδιές με το συγκλονιστικό μήνυμα που έστειλε στον πατέρα του.

Αναλυτικά: 

«Μπορεί ένα μαρτυρικό και εξαντλητικό εξάμηνο να έφτασε στο τέλος του με τον πιο άσχημο τρόπο που δυστυχώς περιμέναμε, μπορεί να έφυγες όπως τόσοι κάλοι άνθρωποι που δυστυχώς φεύγουν, μπορεί ο πόνος να είναι τεράστιος, όμως η περηφάνια μου για σένα θα μου μείνει μια ζωή και θα έχω να θυμάμαι πόσο καλός, ντόμπρος και αξιοπρεπής ήσουν μέχρι την ήμερα που σταμάτησες να με καταλαβαίνεις. Ακόμα κι εκεί δεν ήθελες να μας ενοχλείς άλλο και προτίμησες να είσαι σε ένα δωμάτιο για 15 ημέρες με καλώδια μέχρι να φύγεις από το να βλέπεις το γιο σου και τη γυναίκα σου να στεναχωριούνται και να συνεχίζουν να σε φροντίζουν. Εσύ μου έδινες θάρρος με 2 απλές κουβέντες και πάντα η μια από τις δυο λέξεις που χρησιμοποιούσες ήταν η λέξη αξιοπρέπεια. Εσύ μου έδινες θάρρος σε όλα τα δύσκολα και το έπαιζες αδιάφορος σε όλα τα ευχάριστα που μου συνέβαιναν επίτηδες… Κι ακόμα και φέτος που από τότε που το έμαθα τη χειρότερη παραμονή Χριστουγέννων που είχα και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, βρήκες ακόμα κι εκεί το κουμπί μου να με ξανακάνεις να σηκωθώ απλώς λέγοντας μου πως “όσο σε βλέπω να είσαι για τα πανηγύρια λόγω εμένα, γίνομαι ακόμα πιο χάλια γι’ αυτό τράβα παίξε”! Μου πήρε καιρό βέβαια, αλλά ακόμα κι εκεί βρήκες τον τρόπο σου!

Μπορεί να μην έχω μήνυμά σου μετά από κάθε αγώνα, μπορεί να μην είσαι στη θέση που σου άρεσε, όμως ξέρω πως θα τα βλέπεις όλα πιο καθαρά πλέον και θα πίνεις τα τσιπουράκια σου σε κάποια θαλασσίτσα κι ας ήταν αυτή ο λόγος που σε χάσαμε.

Θα τα ξαναπούμε καπετάνιο….

-Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όλα τα μηνύματα και για τα συλλυπητήρια που μου στείλατε!!!

-Ευχαριστώ που σεβαστήκατε την επιθυμία μας να συνδράμετε στο χαμόγελο του παιδιού αντί για κατάθεση στέφανων!

-Να κάνουμε αυτό που ευχαριστεί το καθένα ξεχωριστά κ μην ασχολούμαστε με χαζομάρες γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο κι όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη…

Να είστε καλά!»

Δείτε την ανάρτηση του Πρίντεζη:

Διαβάστε επίσης:

To τελευταίο “αντίο” του Πρίντεζη στον πατέρα του – ΦΩΤΟ

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Πρίντεζη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ