Πρόβα τελικού με νίκη

Πρόβα τελικού με νίκη

Τη νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου πήρε ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη τη Μεγάλη Παρασκευή στο Ρέντη, με τον Μίτσελ να κάνει αρκετές δοκιμές.

Τα γκολ της νίκης για τους «ερυθρόλευκους», σημείωσαν ο Κώστας Μήτρογλου και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ για τον Ατρόμητο, σκόραρε ο Σουμπίνιο.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, δεν παίχτηκαν δύο ημίχρονα των 45 λεπτών, αλλά δύο περίοδοι διάρκειας 30 λεπτών και μία 20 λεπτών.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μοδέστο, Χολέβας, Αβραάμ, Σιόβας, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου. Στο δεύτερο 30λεπτο αγωνίστηκαν οι Κάρολ (αντικαταστάθηκε στη συνέχεια από τον Γιαννιώτη), Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Σιόβας (αντικαταστάθηκε εν συνεχεία από τον Βουτσιώτη), Γκρέκο, Πίνο, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ροντρίγκεζ, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Καλλέργης, Ουντότζι, Καραμάνος. Αγωνίστηκαν και οι Ράντμαν, Φυτανίδης, Μπρίτο, Φάμπιο, Δημούτσος, Ναπολεόνι, Σημιτσής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπάλλας, Μπάρκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ