Πρώτη φιέστα για τον Ολυμπιακό

Έφτασε η ώρα για τον Ολυμπιακό να οριστικοποιήσει την κατάκτηση του 42ου τίτλου πρωταθλητή στην ιστορία του και 17οθ τα τελευταία 19 χρόνια.

Η πειραϊκή ομάδα αντιμετωπίζει στις 19.30 (Novasports 1, REAL FM, pamesports.gr) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Λεβαδειακό και εφόσον δεν ηττηθεί κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά που θα έχει από τη δεύτερη θέση δεν θα καλύπτεται στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Στο γήπεδο της ομάδας αναμένεται πολύς κόσμος ώστε να την επιβραβεύσει για τη φετινή της προσπάθεια στο πρωτάθλημα, με τον τίτλο να έρχεται βασικά από τον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός στα μέσα της σεζόν, όταν είχε μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν σκοπεύει να αλλάξει την ενδεκάδα που χρησιμοποιεί στα τελευταία παιχνίδια, παρότι υπάρχουν σημαντικές επιστροφές παικτών στο πλάνο του.

Ο Ρομπέρτο θα είναι τερματοφύλακας, οι Σαλίνο, Μασουακού, Σιόβας και Μποτία στην άμυνα, οι Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς στον άξονα, οι Ντομίνγκες και Ντοσεβί στα άκρα και οι Χάρα, Μπενίτες επιθετικό δίδυμο.

Στον πάγκο θα βρίσκονται «βαριά» χαρτιά όπως οι Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ο Κασάμι που επιστρέφει μετά από απουσία δύο αγώνων, οι Φουστέρ, Φορτούνης που είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να μπουν ως αλλαγή και ο Μέγιερι αναπληρωματικός γκολκίπερ.

Εκτός αποστολής είναι οι Αφελάι, Σαντάνα, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος.

Κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα απήυθυνε ο Τσόρι.

Πιθανό χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να φύγει από την Λεβάντε ο Μανόλο Σαλβαδόρ. Για τον 51χρονο τεχνικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας φέρεται ενδιαφερόμενος ο Ολυμπιακός. Ενώ στην Ισπανία επιμένουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακό για τον Σενεγαλέζο μέσο της ίδιας ομάδας, τον 29χρονο Πάπε Ντιόπ.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ