Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα γεγονότα της Πάτρας – Η αντίδραση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ

Γνωστή έγινε πριν από λίγο η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα γεγονότα στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό στην Πάτρα.Σύμφωνα με την απόφαση, ο Ολυμπιακός τιμωρείται με πρόστιμο 60.000 ευρώ.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Δικαιωθήκαμε πανηγυρικάΜε μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στον Ολυμπιακό την της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναφορικά με τα γεγονότα της Πάτρας στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Όπως σχολιάστηκε από επίσημα χείλη της πειραϊκής ΠΑΕ, «η απόφαση αποτελεί πανηγυρική δικαίωση του Ολυμπιακού».

Επίσης, στελέχη του συλλόγου, μεταφέροντας την άποψη της διοίκησης, έλεγαν ότι «το δικαστήριο δέχθηκε ότι όλα ξεκίνησαν από προβοκάτορα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός».

Παράλληλα, από την Πλατεία Αλεξάνδρας διευκρίνιζαν ότι «το πρόστιμο των 60.000 ευρώ αφορά την ένταση που υπήρξε στις εξέδρες» και κατέληγαν πως «η Επιτροπή ήταν παμψηφεί απαλλακτική, όπως και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ-Άρης που επίσης επιβλήθηκε μόνο με πρόστιμο».

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Επιλεκτική και μονομερής εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας»

Θέση για τις διαφορετικές τιμωρίες που επιβλήθηκαν σε αυτήν και τον Ολυμπιακό πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν λόγο για μονομερή εφαρμογή των κανονισμών, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» απαλλάχθηκαν για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια, συγκριτικά με αυτά που στέρησαν από αυτούς τρεις βαθμούς και δύο αγώνες χωρίς θεατές.

«Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες, που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών.

Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός», σχολιάζουν χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ