Πρόωρος «τελικός» στο ΟΑΚΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Κατάμεστο αναμένεται το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Σέντρα στις 19:00 ραδιοφωνική μετάδοση από τον Real fm 97,8.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα καλείται να υπερασπιστεί το θετικό αποτέλεσμα (1-1) που απέσπασε από τους «ερυθρολεύκους» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να πάρει μπροστά στον κόσμο της, την πολυπόθητη πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Από την άλλη μεριά, ο Περέιρα και ο Ολυμπιακός γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η επιτυχία ή μη της χρονιάς θα κριθεί εν πολλοίς και από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Για αυτό και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να φύγουν από το ΟΑΚΑ με την πρόκριση στην επόμενη φάση και τους «4».

65.000 και βάλε…

Οι φίλαθλοι της «Ένωσης» αναμένεται να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο στάδιο, όπου δεν θα πέφτει καρφίτσα καθώς σύμφωνα με την ΠΑΕ τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Έτσι, στις κερκίδες του ΟΑΚΑ αναμένονται περίπου 69.000 «Ενωσίτες».

«Φρούριο» το ΟΑΚΑ

Φρούριο θα θυμίζει σήμερα το βράδυ το ΟΑΚΑ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τοποθετήθηκε ειδικό δίχτυ στην εξέδρα, η οποία θα φιλοξενήσει τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά και συρματόπλεγμα στην τάφρο έτσι ώστε να εμποδιστεί πιθανή “εισβολή” στον αγωνιστικό χώρο.

Με την ίδια «συνταγή» η ΑΕΚ – Χωρίς Μήτρογλου και Ομάρ ο Ολυμπιακός

Το ίδιο σχέδιο δράσης με το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης αναμένεται να ακολουθήσει ο Τραϊανός Δέλλας στο σημερινό ματς. Έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 παίκτες που θα ξεκινήσει κι αυτοί είναι οι: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόζα, Μάνταλος και Αραβίδης. Eρωτηματικό περιμένουν ποιο δύο θα συμπληρώσουν την εντεκάδα της ΑΕΚ.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Βίτορ Περέιρα για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε την απουσία των Μήτρογλου και Ελαμπντελαουί λόγω των τραυματισμών τους, ενώ η είδησή της είναι ότι ο Πορτογάλος έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Μποτία μαζί με τον Σιόβα, καθώς δεν πήρε τους άλλους δύο στόπερ Σαντάνα και Αυλωνίτη.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Μποτία, Μανιάτης, Μαζουακού, Σαλίνο, Ντοσεβί, Κασάμι, Γιαννούλης, Σιόβας, Σάλιακας, Βούρος.

Το πρώτο παιχνίδι: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1

Διαβάστε επίσης:

“Φρούριο” το ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός – ΦΩΤΟ

Αμφίβολος ο Μήτρογλου για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Ο Καλογερόπουλος στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ