Πρεμιέρα με ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στα play off της Super League

Η κανονική περίοδος της Super League ολοκληρώθηκε και αρχίζουν τα play off και τα play out. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στη βαθμολογία και είναι αγκαλιά με τον τίτλο. Μεγάλη μάχη γίνεται για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια τα οποία διεκδικούν οι άλλες 5 ομάδες που παίρνουν μέρος στα play off.

Την Κυριακή θα γίνουν και τα 3 παιχνίδια της πρεμιέρας. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:30 στην Τούμπα. Η αυλαία ανοίγει στις 15:00, με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι Ολυμπιακός-Άρης, το οποίο θα αρχίσει στις 17:15 στο Καραϊσκάκη.

Πολλά ειδικά στοιχήματα για κάθε αγώνα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα και στους 3 αγώνες της 1ης αγωνιστικής των play off της Super League, Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Άρης και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Προσφέρονται και περισσότερα από 300 ειδικά στοιχήματα για κάθε παιχνίδι.

Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους παίζονται ακόμα ο σημερινός αγώνας της Premier League, Φούλαμ-Λιντς (22:00) και η αυριανή αναμέτρηση Μπράιτον-Νιούκαστλ (22:00).

Πολλαπλά σκορ και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-0, 1-1 και 0-1 για τον αγώνα της Premier League Φούλαμ-Λιντς.

Η τριάδα με ενισχυμένη απόδοση είναι με επιλογές από την Euroleague και περιλαμβάνει τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με χάντικαπ +7.5 πόντους στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, τη νίκη της Αναντολού Εφές στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπάγερν και τη νίκη του Μιλάνο στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ειδικές αγορές Cross Sports από το Pamestoixima.gr

Το σημερινό παιχνίδι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ερυθρός Αστέρας (21:00) για την 30ή αγωνιστική της Euroleague προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

To Pamestoixima.gr δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν και σε ειδικές αγορές Cross Sports, να στοιχηματίσουν δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Για παράδειγμα, σήμερα μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά γκολ στο παιχνίδι της Serie A Πάρμα-Τζένοα ή οι συνολικές ασίστ του Μάριο Χεζόνια στον αγώνα της Euroleague Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ερυθρός Αστέρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ