Ποιους δείχνει να εμπιστεύεται ο Μίτσελ

Ποιους δείχνει να εμπιστεύεται ο Μίτσελ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έφτασε στο τέλος της και σε λίγες μέρες ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις. Ας δούμε λοιπόν σε ποιους παίκτες έδειξε να υπολογίζει περισσότερο ο Μίτσελ.

Στη θέση του τερματοφύλακα η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς Μέγιερι και Ρομπέρτο «μάχονται» για μία θέση, με τον Ούγγρο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα προς το παρόν.

Όσον αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς, εδώ είδαμε τον Μίτσελ να εμπιστεύεται αρκετά τον Σιόβα, ο οποίος θα είναι ο ένας από τους δύο στόπερ.

Το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του αποτελεί έναν γρίφο. Σίγουρα ο υγιής Αβραάμ Παπαδόπουλος θα ήταν η καλύτερη δυνατή λύση, αλλά δεν είναι στο 100% και ο Μεντζανί δεν πείθει ακόμη. Όσο για τον Κώστα Μανωλά, φήμες τον θέλουν να αποχωρεί από τον Πειραιά.

Στα άκρα της άμυνας η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη. Στα δεξιά ο Λεάντρο Σαλίνο δεν απειλείται, ειδικά στις αναμετρήσεις στην Ελλάδα, ενώ στα αριστερά ο Μιγκέλ Τόρες θα καλύψει το κενό του Χολέμπας που αναμένεται να γίνει «Τούρκος».

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Μίτσελ έδειξε πως υπολογίζει πολύ στον Φέισα και τον Μανιάτη κατά τη διάρκεια των φιλικών, όμως θα υπάρξει αναδιάρθρωση με την έλευση του αμυντικού χαφ και ένας από τους δύο θα μένει στον πάγκο.

Μπροστά τους προβάδισμα έχει ο Τσόρι Ντομίνγκες, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και η έκπληξη με την απόκτηση ενός ακόμη επιτελικού μέσου.

Στα άκρα της επίθεσης, Βάις, Κάμπελ και Φετφατζίδης «μάχονται» για δύο θέσεις, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα.

Τέλος, στην κορυφή, Σαβιόλα και Μήτρογλου θα εναλλάσσονται ανάλογα με τα παιχνίδια, με τον Μίτσελ να ψάχνει τρόπο να τους έχει και τους δύο στην ενδεκάδα.

 

Πηγή: redder.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ