ΦΩΤΟ-Πρωταθλητές για πάντα στις καρδιές μας

ΦΩΤΟ-Πρωταθλητές για πάντα στις καρδιές μας  

 

Μνήμες Πορτογαλίας ξύπνησαν στο γήπεδο της Τούμπας. Η «χρυσή» Εθνική ομάδα που κατέκτησε το Euro του 2004 αντιμετώπισε την κορυφαία ομάδα της Ρουμανίας, αυτή του Γκεόργκε Χάτζι (1994-98) σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προκειμένου να στηριχθεί το σπουδαίο έργο της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως αναπήρων Παίδων).

 

 

Οι Έλληνες διεθνείς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να προσφέρουν θέαμα σους φιλάθλους, οι οποίοι βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και τους αποζημίωσαν με αρκετές «μαγικές» ενέργειες και πολλές φάσεις. Η διάθεση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων ήταν αξιοζήλευτη και παρά το πέρασμα των χρόνων απέδειξαν πως η τέχνη δεν ξεχνιέται.

Για την ιστορία, η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1. Το σκορ άνοιξε για την Εθνική μας ομάδα «χρυσός» σκόρερ του τελικού της Πορτογαλίας, Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ρουμάνο τερματοφύλακα, έπειτα από απίστευτη ασίστ του «μάγου», Βασίλη Τσιάρτα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπράτου λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

 

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Δέλλας, Φύσσας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Τσιάρτας, Γεωργιάδης, Χαριστέας, Νικολαϊδης

Έπαιξαν και οι: Κατεργιαννάκης, Χαλκιάς, Γκούμας, Λάκης, Νταμπίζας, Βρύζας, Βενετίδης

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ