«Πέρασε» στους «8» η Γαλατασαράι

«Πέρασε» στους «8» η Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι χτύπησε στην κόντρα τη Σάλκε, επικράτησε με 3-2 και προκρίθηκε πανηγυρικά στην φάση των «8», δικαιώνοντας τον Τερίμ ο οποίος μιλούσε για σίγουρη πρόκριση.

Η καλή μέρα δεν φαίνεται πάντα από το πρωί. Η Σάλκε προηγήθηκε μεν της Γαλατασαράι με τον Νόιστεντερ στο 17′, όμως η χαρά της κράτησε μόλις για ένα 20λεπτο. Στο 37′ ο Χαμίτ Αλτιντόπ ισοφάρισε για τους Τούρκους σε 1-1 και 5 λεπτά αργότερα ο συνήθης Μπουράκ Γιλμάζ έκανε το 1-2, σημειώνοντας το 6ο διαδοχικό του γκολ στη διοργάνωσης (ισοφάρισε το ρεκόρ του Σαμάκ).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 63′ με τον Μπάστος. Η συνέχεια ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους με τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ (δεν έκατσε λεπτό στον πάγκο από την αγωνία του) να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Παρά την ασφυκτική πίεση, το “τούρκικο κάστρο” δεν “έπεσε”, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα, η Γαλατά “χτύπησε” ξανά με τον Ουμούτ Μπουλούτ να κάνει το 2-3, “σφραγίζοντας” την πρόκριση για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Κολάσινατς, Νόιστεντερ (46′ Φουχς), Χέγκερ (85′ Μέιερ), Ντράξλερ, Φαρφάν, Μπάστος, Πούκι (85′ Ομπάσι).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σεμίχ Καγιά (79′ Γκιοκχάν Ζαν), Νουνκέ, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ, Σνάιντερ (70′ Αμραμπάτ), Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ (86′ Ουμούτ Μπουλούτ).

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ