Πέρασε στον τελικό ο Ναδάλ

Πέρασε στον τελικό ο Ναδάλ

Έτοιμος για έναν ακόμα τίτλο ο Ραφαέλ Ναδάλ, που δείχνει ανίκητος και με το 2-0 επί του Μπέρντιχ, πέρασε στο τελικό του Σινσινάτι όπου θα αντιμετωπίσει τον Ίσνερ.

Έχει… τσακωθεί για τα καλά με τη λέξη «ήττα» και φροντίζει να το κάνει γνωστό σε κάθε του αγώνα ο εκπληκτικός Ισπανός. Αφού είχε περάσει το εμπόδιο του Ρότζερ Φέντερερ στον προημιτελικό, ο αριστερόχειρας τενίστας δεν θα μπορούσε να «κολλήσει» επάνω στον Μπέρντιχ, παρότι ο Τσέχος του έβαλε… δύσκολα κι έτσι θα διεκδικήσει την Κυριακή τον 26ο τίτλο Masters 1000 της καριέρας του.

Εφόσον μάλιστα ο Ναδάλ βγει νικητής σήμερα (18/7) από τον αγώνα με τον Ίσνερ, θα φτάσει στα εννιά τρόπαια μέσα στο 2013, αφού ήδη μετράει 8 τίτλους στους δέκα τελικούς που συμμετείχε, σε σύνολο δώδεκα διοργανώσεων όπου πήρε μέρος φέτος, ενώ θα σκαρφαλώσει και στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δύσκολη πάντως η νίκη του Ναδάλ έπειτα από 2 ώρες και 8 λεπτά, επικρατώντας με 7-5 στο πρώτο σετ όπου είχε πέντε άσους και 7-6 στο δεύτερο, σε ένα ματς για… γερά νεύρα. Αντίπαλός του στον τελικό ο Τζον Ίσνερ, ο οποίος είχε κάνει την έκπληξη προηγουμένως αποκλείοντας τον Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Κόντρα στον Αμερικανό πάντως ο Ναδάλ μετράει 3/3 νίκες, ενώ στην περίπτωση που πάρει τον τίτλο ο Ίσνερ, θα μπει στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ