Πελέ: Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το νοσοκομείο

Ομαλά και χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η αποθεραπεία του Πελέ μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο, όπως φαίνεται σε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Η περιπέτεια υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχε προκαλέσει αρχικά έντονη ανησυχία σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα, όμως η κόρη του έσπευσε να καθησυχάσει άπαντες ξεκαθαρίζοντας πως ο πατέρας της αναρρώνει καλά.

Μάλιστα προς επίρρωση του λόγου της ανέβασε και ένα βίντεο στα social media.

Πελέ

Χαμογελαστός ο Πελέ

Στο βίντεο,  ο θρύλος του ποδοσφαίρου φαίνεται να κάνει χαμογελαστός τις φυσιοθεραπείες του, δείχνοντας πως έχει αποφύγει τον κίνδυνο και πλέον έχει βάλει πλώρη για να αφήσει οριστικά πίσω του αυτή την περιπέτεια υγείας.

Τον Πελέ παρακολουθούν καθημερινά δύο φυσιοθεραπευτές, μία εκ των οποίων είναι η κόρη του. «Σήμερα ήταν δύο βήματα μπροστά!», έγραψε η Κέλι Νασιμέντο.

Η κόρη του Πελέ έγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα, σε σχέση με προηγούμενη ανάρτηση που ενημέρωνε τους θαυμαστές του ότι η ανάρρωση του πατέρα της ήταν συχνά δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kely Nascimento (@iamkelynascimento)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ