Πεδουλάκης: Απόψε καταρρίφθηκαν πολλά

Πεδουλάκης: Απόψε καταρρίφθηκαν πολλά

Ως απάντηση στην κριτική που ασκείται στον Παναθηναϊκό, αλλά και στα όσα λέγονται περί διαιτησίας, χαρακτήρισε ο Αργύρης Πεδουλάκης τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο φρέσκος και αυτό φαινόταν. Εμείς με εφαλτήριο την ομαδική μας άμυνα μπορέσαμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι συνέχεια και στο τέλος να το πάρουμε έξυπνα. Καταρρίφθηκε ότι ο Παναθηναϊκός αφήνει τους παίκτες να σουτάρουν. Κάποια πράγματα όταν τα αναλύεις με στωικότητα κάποιοι το εκλαμβάνουν σαν αδυναμία. Έχουμε παίξει ντέρμπι με διαφορετικές συνθήκες και διαφορετικούς τρόπους. Δεν βαπτίζουμε την άμυνά μας mind games.

Καταρρίφθηκε και αυτό με τους διαιτητές. Σεβόμαστε τους πάντες και απαιτούμε ανάλογο σεβασμό. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πέρσι στον τελικό του κυπέλλου, το παραδέχτηκαν και παίκτες του Ολυμπιακού».

Καλό είναι να είμαστε μετρημένοι γιατί έτσι θα βοηθήσουμε τον εαυτό μας και το μπάσκετ. Αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, είναι λίγο μακάβριο, θυμίζει αυτό που έγινε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μετά από το αεροπορικό δυστύχημα έμεινε ένας παίκτης. Εμείς δεν έχουμε κρύψει τίποτα από τον κόσμο μας. Εμείς θέλαμε να έχουμε Έλληνες παίκτες, ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά σε αυτό το κομμάτι. Όταν έχεις καλούς Έλληνες παίκτες, μπορεί να συμπληρώσεις με καλούς ξένους. Είχαμε αντικειμενικά προβλήματα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά είμαστε εδώ».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ