ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-0: Χωρίς νικητή το ντέρμπι των ουραγών

Χωρίς γκολ και κατ΄ επέκταση χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων» ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League και στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Η «λευκή ισοπαλία» στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας δεν εξυπηρέτησε κανέναν από τους αντίπαλους, αφού παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις της κατάταξης: η ομάδα της Ηπείρου ουραγός με 9 βαθμούς και το συγκρότημα του Αγρινίου 13ο με 11 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Στο 13΄ ο Ροσέρο έδωσε στον Τζίμα, ο οποίος μπήκε από δεξιά στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Καπίνο επενέβη αποτελεσματικά, ενώ στο 21΄ ο Έλληνας τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αντέδρασε επίσης εξαιρετικά στο σουτ του Μπάλαν.

Από την πλευρά τους τα «Καναρίνια» είχαν μια καλή στιγμή στο 33΄, όταν ο Σόρια έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μπρ. Ντουάρτε. Σε ανάλογο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο μισό, με τον Παναιτωλικό να χάνει στο 60΄ πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπρ. Ντουάρτε σούταρε από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία πηγαίνοντας προς τα δίχτυα, αλλά ο Κλέιμαν έκανε πολύ μεγάλη επέμβαση αποκρούοντας με το ένα χέρι.

Στο 68΄ ακυρώθηκε γκολ του Μπάλαν για οφάιντ του Παμλίδη που του είχε δώσει την μπάλα και στο 82΄ αποβλήθηκε ο Μαυρίας με δύο κίτρινες κάρτες, έχοντας μπει αλλαγή στο παιχνίδι στο 70΄!

Με παίκτη περισσότερο πλέον, οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για το γκολ της νίκης και στο 90΄+1 ο Καπίνο έκανε απίθανη απόκρουση πετώντας κόρνερ την μπάλα σε σουτ του Ροσέρο.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Κόκκινη: 82΄ Μαυρίας (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Ροσέρο, Τσαούσης – Μπαλντασάρα, Μπρ. Ντουάρτε, Μαυρίας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (76΄ Κιάκος), Καραχάλιος, Γκίνο (90΄ Ριένστρα), Παμλίδης, Ροσέρο, Τζίμας (64΄ Μπατίστ), Μπάλαν (76΄ Κόντε)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μλάντεν (70΄ Σεγκέλια), Φρ. Ντουάρτε (70΄ Μαυρίας), Μάλης, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Μπαλντασάρα (75΄ Πέρες), Χουάνπι (90΄ Τσιγγάρας), Λιάβας, Πέδρο (75΄ Καρέλης), Αλ. Ντουάρτ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ