ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0

Με τον Γλύκο να λέει “όχι” στις μεγάλες ευκαιρίες του Παναιτωλικού και τον Λούκας να χρίζεται σκόρερ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 στην Τούμπα πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση.

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό μαρτυρούν την μέτρια εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Χουμπ Στέφενς σε ένα ακόμα ματς.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου και αν δεν υπήρχε στην εστία του ο Παναγιώτης Γλύκος τότε η “γκέλα” ίσως να ήταν γεγονός. Ο Έλληνας τερματοφύλακας κράτησε το “μηδέν” σε τουλάχιστον τρεις μεγάλες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων κι έδωσε την ευκαιρία στον Λούκας Πέρεθ να σκοράρει και να “λυτρώσει” τους γηπεδούχους.

Το ματς στην Τούμπα ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και μόλις στο 12′ οι παίκτες του Μάκη Χάβου χτύπησαν το πρώτο “καμπανάκι” στην άμυνα των “ασπρόμαυρων”. Ο Γκάλο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπακάκης έστρωσε με κεφαλιά στον Καμαρά, ο οποίος έκανε το σουτ όμως ο Γλύκος έδιωξε σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς δεν… έλαβαν το μήνυμα και στο 21′ λίγο έλειψε να το πληρώσουν. Ο Μπακάκης έκανε εξαιρετική ενέργεια αποφεύγοντας δύο παίκτες, βρέθηκε τετ α τετ με τον Γλύκο όμως και πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε.

Έξι λεπτά αργότερα ο “Δικέφαλος” πραγματοποίησε ουσιαστικά την πρώτη ευκαιρία του στο ματς. Ο Λούκας πέρασε δύο αντιπάλους, σούταρε, ο Ράφαελ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπικέι έσωσε προ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ο Γλύκος δήλωσε και πάλι “παρών” όταν και απομάκρυνε με τα πόδια το σουτ του Καμαρά μέσα από την περιοχή διατηρώντας το 0-0, το οποίος ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Λούκας αποφάσισε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και στο 53′ ελίχθηκε υπέροχα έξω από την περιοχή, σούταρε εξαιρετικά κι έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Ράφαελ. Από το σημείο εκείνο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Ο Παναιτωλικός φάνηκε επηρεασμένος από το γκολ που δέχτηκε την ώρα που ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Χαρακτηριστικό αυτού είναι το γεγονός ότι η πρώτη ευκαιρία μετά από το 1-0 σημειώθηκε στο 89′ όταν ο Λούκας και πάλι σούταρε δυνατά όμως ο Ράφαελ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποδοκιμάζουν τους παίκτες της ομάδας για τη μέτρια εμφάνισή τους. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα έκανε ο Χέντβιγκες Μαντούρο, μετά από τη συμμετοχή του στο ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή. Ο Ολλανδός αντικαταστάθηκε στο 58′ από τον Βούκιτς.

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Βίτορ, Λαζάρ, Μαντούρο (58 Βούκιτς), Κατσουράνης, Στοχ (80’ Γεωργιάδης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (64’ Αθανασιάδης)Στον πάγκο: Γιακουμής, Συρόπουλος, Κάτσε, Τζιόλης

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Καλί, Κούσας, Μπικέι, Τζούνιορ (60’ Μπούντιμιρ), Γοδόι (79’ Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69’ Νταλμά), Μπακάκης, Καμαρά

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ