ΠΑΟΚ: Αποφασισμένος στην Σκωτία ο Δικέφαλος του Βορρά

Μία ανάσα πριν από τους ομίλους του UEFA Europa Conference League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τη Χαρτς να είναι το τελευταίο εμπόδιο. Οι δυο ομάδες δίνουν το πρώτο ραντεβού τους για τα Play Off της διοργάνωσης στο «Τάινκαστλ Παρκ» (Πέμπτη 24/8, 21:45), θέλοντας να αποκτήσουν πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού.

Με γκολ του Κάμερον Ντέβλιν στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού στη Σκωτία, η Χαρτς κέρδισε με 3-1 τη Ρόζενμποργκ και με συνολικό σκορ 4-3 έκλεισε… το διπλό ραντεβού με τον ΠΑΟΚ. Οι «καρδιές» έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά στη σεζόν, κερδίζοντας με 2-0 (75’ Γιουτάρο Όντα, 90’+6’ Λόρενς Σάνκλαντ) τη Σεντ Τζόνστον εκτός έδρας και παραχωρώντας εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία στην Κιλμάρνοκ στο πρωτάθλημα της Premier League.

Στην Ευρώπη, η ήττα με 2-1 από τη Ρόζενμποργκ στο Τρόντχαϊμ – το γκολ ο Σάνκλαντ στο 79’ – αποδείχθηκε ανατρέψιμη ενώ την Κυριακή (20/8), για το Λιγκ Καπ, η ομάδα του Φράνκι ΜακΑβόι, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 (10’αυτ. Γκράχαμ, 45’ Οντελούγκα Οφιά, 50’ Σάνκλαντ, 75’ Κιοσούκε Ταγκάβα) της Πάρτικ Θιστλ στο «Τάινκαστλ Παρκ», εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ιδανικά έχει ξεκινήσει τη σεζόν και ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να δυσκολεύτηκε να αποκλείσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (0-0 στην Τούμπα, 1-4 στο Ισραήλ), αλλά ακολούθησαν η πρόκριση επί της Χάιντουκ (0-0 στο Σπλιτ και 3-0 στην Τούμπα) και το επιβλητικό 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι σε… τρελά κέφια, σκοράροντας από δύο φορές στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια των «ασπρόμαυρων». Ωστόσο, ο Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών που προκύπτουν από κάθε ματς. Τη μία ήταν ο Στέφαν Σβαμπ, μετά το Χάρης Τσιγγάρας, στη συνέχεια οι Φιλίπε Σοάρες και ο Αλί Σαμάτα – οι δύο τελευταίοι έμειναν εκτός. Για την ώρα ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντέχει, ωστόσο είναι απαραίτητη η ενίσχυση ενόψει της συνέχειας.
Διαιτητής της αναμέτρησης στο «Τάινκαστλ Παρκ» θα είναι Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις. Η ρεβάνς στην Τούμπα είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη (31/8, 20:30)

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΧΑΡΤΣ (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Ατκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Όντα, Ντένχολμ, Ντέβλιν, Κοχρέιν, Σάνκλαντ, Μπόις.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρα, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τόμας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ