Πάνος Τριανταφύλλου στον Realfm 97,8: “Επόμενος στόχος ένα μετάλλιο το 2024 στο Παρίσι”

«Το βασικότερο μέλημα μας ήταν στο Τόκιο να μην νοσήσουμε με κορονοϊό, γιατί θα χάναμε την συμμετοχή μας και μετά ήταν να κυνηγήσουμε την διάκριση» δήλωσε ο Πάνος Τριανταφύλλου για την επιτυχία του να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην ξιφασκία με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

«Είχα τις δυνατότητες να πάρω το χρυσό, όμως στις λεπτομέρειες κρίνονται τέτοιοι αγώνες. Όμως ένα χάλκινο μετάλλιο είναι κάτι τρομερό, όταν μιλάμε για Παραολυμπιακούς» ανέφερε μιλώντας στον «RealFm 97,8» και στην εκπομπή Real Sports με τους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου που είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο και πάλι στην Σπάθη Β’ στην προηγούμενη διοργάνωση στο Ρίο το 2016, στάθηκε στην αναμονή που είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες, λόγω της πανδημίας, αφού οι αγώνες έγιναν με ένα χρόνο καθυστέρηση, λέγοντας: «Είχαμε αγωνία, εάν θα γίνουν. Πάλι καλά που δεν ακυρώθηκαν, θα ήταν άδικο για τις προσπάθειες που έχουμε κάνει».

Δεν παρέλειψε να τονίζει την βοήθεια που είχε από τον προπονητή του Δημήτρη Κάζαγλη, που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ επεσήμανε ότι επόμενος στόχος είναι η παρουσία του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024. «Αρχικά πρέπει να πάρω την πρόκριση για το Παρίσι και μακάρι να τα καταφέρω και εκεί να κατακτήσω ένα μετάλλιο».

Ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης του 2021 αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχουν οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα στην Αθήνα και γενικά στην χώρα μας.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK